Lessen – avond

“Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag”
David Baird


Healing Tao / Tao Yoga – avondlessen

Voor meer vitaliteit en emotioneel evenwicht.
Het is een weg van bewustwording en heling. Chi Kung ‘lichaamsbewegingen’, structuur oefeningen en meditatie herstellen de innerlijke balans. De trainingen berusten op oude, taoïtische principes benaderd vanuit een westerse invalshoek.

Meppel

‘Het Oog van Meppel’
Adres: Stationstraat 70 b| 70b (boven het NS-station Meppel) 7941 HG Meppel
10 Basistrainingen voor beginners en gevorderden
Dinsdagavond: 19.30 – 21.30 uur (vanaf 19.15 ben je welkom, thee staat klaar)
Open les: 2 oktober van 19.30 – 21.00 uur |  € 5,- p.p. ( graag  via email of een telefoontje vooraf opgeven)
Vervolglessen: 16, 23, 30 oktober  | 6, 13, 20, 27 november | met voldoende belangstelling volgen nog 4, 11, 18 december
Kennismakingsles: € 12,-| Losse lessen: € 17.50
Lesgeld voor 10 lessen: € 160,- (Het lesgeld graag contant betalen of vooraf overmaken. Graag via email of een telefoontje vooraf aanmelden)
(De aanmelding is voltooid als je het lesgeld hebt overgemaakt ovv. Basistraining Oog van Meppel)
Aanmelden: via tel. 06-51 09 42 09 | via het aanmeldformulier
 


Zwolle
101Winkels
Adres: Nieuwstraat 100 / 8011 TS Zwolle
10 Basistrainingen voor beginners en gevorderden
Start: woensdagavond van 19.00 – 20.30 uur (vanaf 18.45 uur ben je welkom, thee staat klaar)
Kennismakingsles: € 5,- p.p. |( graag  via email of een telefoontje vooraf opgeven)
Vervolglessen: € 12.50 per keer / 3 lessen voor € 35,-
Vervolglessen: woensdag 22, 29 augustus / 26 september / 3, 17,  24, 31 oktober ( met voldoende belangstelling volgen nog meer lessen )


 

10 Basistrainingen voor beginners en gevorderden ‘in het Oog’ van het Stationsgebouw 
Met een nieuwe groep van deelnemers gaan we samen de Basis van de Healing Tao ons eigen maken. Veel van de Basisoefeningen, meditaties, houdingen en Chi Kungs komen weer terug in de vervolgtrainingen. Het zijn de Pilaren waar de Healing Tao op staat.
Voor mij als beeld is het alsof ik de aarde ploeg en hark voordat ik ga zaaien. Wat dat betreft ben ik een echte boerin; ik begin altijd weer opnieuw. Het brengt me steeds weer naar de essentie.
Praktische informatie: Healing Tao oefeningen (Chi Kung’s) en meditaties worden zowel zittend op een stoel, staand als liggend uitgevoerd. Er is een gezonde, uitbalancerende afwisseling in staan, zitten en liggen. We gebruiken af en toe Yogamatjes om helemaal tot rust te komen. Er kan altijd een manier gevonden worden om aan de oefeningen mee te doen wanneer je bepaalde houdingen lastig vindt. Tijdens de avondles is een korte pauze om vragen te stellen en ervaringen te delen of er gewoon te zijn. Ook daarin volg je je eigen behoefde.


Zwolle; in de Nieuwstraat 100 
8 Healing Tao Basistrainingen voor beginners en gevorderden.
Deze bijeenkomsten  kunnen je helpen om de drukte van de dag los te laten en je innerlijke balans te herstellen. Hiervoor maak ik gebruik van lichaamsoefeningen ‘Chi Kungs’ om energie af te voeren en ruimte te maken voor rust (verstilling). Ik laat mij leiden door mijn intuïtie en maak daarbij gebruik van handvatten uit de Healing Tao zoals; ‘de helende Klanken’ voor de vitale organen of het aansterken en cultiveren van de ‘drie schatten’:
Buik– aardekracht ǀ Hart – kosmische kracht ǀ Hoofd – hemels universele energie.
Praktische informatie: Healing Tao oefeningen (Chi Kung’s) en meditaties worden zowel zittend op een stoel, staand als liggend uitgevoerd. Er is een gezonde, uitbalancerende afwisseling in staan, zitten en liggen. We gebruiken af en toe Yogamatjes om helemaal tot rust te komen. Er kan altijd een manier gevonden worden om aan de oefeningen mee te doen wanneer je bepaalde houdingen lastig vindt.