Coaching

“Intuïtie wijst het verstand waar het moet zoeken”
Jonas Salk


Coaching

Wandelcoaching

Een coaching gesprek kan plaatsvinden in mijn werkruimte of tijdens een wandeling door het park voor mijn huis. De natuur, de frisse buitenlucht en het lopen kunnen een positief effect hebben op je gesteldheid. Het gesprek kan gaan over een crisis, een overgang begin in je leven, je werk of gezinssituatie. Andere thema’s kunnen zijn blokkerende overtuigingen die je leven teveel beïnvloeden of terugkomende oude onderwerpen en/of valkuilen waar je het gevoel van had ze al lang overwonnen te hebben.
Lees meer

Therapeutic Touch

Ik wend dit aan als mensen om een ”extra steun in de rug” vragen. De behandelmethode helpt te ontspannen, het versnelt genezingsprocessen en werkt pijn verlichtend.
Lees meer

Kunstzinnige counseling

Deze wijze van werken geeft de client de mogelijkheid zichzelf ”uit te drukken” op een creatieve, non-verbale manier. We maken gebruik van de verbeelding, het onbewuste,intuitieve vermogen. Mijn intentie is om mijn medemensen op hun levenspad te ondersteunen en hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Ik reik gereedschap aan, nieuwe mogelijkheden ontstaan op weg in het ”NU”.
Lees meer

Healing Tao Consult

Heb je een vraag die je graag persoonlijker houdt, die meer aandacht vraagt dan de lessen toelaten? Vind je het fijn om meer persoonlijke aandacht te ontvangen, verdiepen en uit te werken? Ben je op het pad van de Healing Tao en ontvang je graag feedback, vragen over je training?  Loop je vast heb je een steuntje in de rug nodig?
Lees meer

Werken met Chakra”s

Deze werkvorm heeft de laatste twee jaar mijn hart veroverd. Het kleuren als een soort van Mantra-zingen maar dan de kleuren laten spreken. De creatieve en wetmatige principes volgen, laten opnieuw mijn oude wortels, ”het kunstzinnige element” in mij tot bloei brengen.
Lees meer