Cosmic Healing 2

“Toon me en ik luister, toon me en ik kijk, laat me het beleven en ik leer”
Lao Tzu


Cosmic Healing training 2 (vervolg op Cosmic Healing training 1)

Kosmische Chi Kung

De planeten

De planeten

Na Cosmic Healing training 1 kan je training voortzetten met de training Cosmic Healing 2.
In de Kosmische Chi Kung blijf je je oefenen om in verbinding te blijven met je innerlijke universum en de universele krachten om je heen. Een Groeps-chi-veld kan je training ondersteunen en je algehele processen positief stimuleren. Het werken met kleuren is een belangrijk onderdeel zoals ook het voortzetten van de Buddha palm 2 en 3. Sommige meditaties worden herhaald waardoor verdieping ontstaat.

Verschillende variaties en technieken om ons te oefenen in de I-kracht

•    In het persoonlijk Chi Veld oefenen we ons op verschillende manieren om een eigen veld om ons heen te zetten.
•    In een Groeps Chi Veld zetten we een gezamenlijk veld neer en integreren we de planeten, zoals de 6 beschermende dieren die we kennen van de 6
•    Helende Klanken. We oefenen ons in verschillende technieken.
•    Met de serie van Buddha palm 2 werken we met de wonderkanalen; De Brug en de Regulator kanalen. Als deze kanalen goed open zijn, stimuleren ze de bloedsomloop en verhogen de weerstand en ons immuunsysteem.
•    Met de serie van Buddha palm 3 openen we het Gouverneurskanaal en het Functionele kanaal. Zij vormen samen de Kleine Hemelse Kringloop, stimuleren het gewaar zijn en brengen de energie in beweging. Ook maak je contact met bepaalde punten van het meridiaan systeem.