Healing Tao Consult

“Het hart kent rede die de rede niet kent”
Blaise Pascal


Healing Tao consult

Heb je een vraag die je graag persoonlijker houdt, die meer aandacht vraagt dan de lessen toelaten? Vind je het fijn om meer persoonlijke aandacht te ontvangen, verdiepen en uit te werken? Ben je op het pad van de Healing Tao en ontvang je graag feedback, vragen over je training? loop je vast heb je een steuntje in de rug nodig?

Een oriënterend gesprek en kennismaking duurt 45 minuten. Prijs: € 30,-
De duur van een consult is 60 minuten. Prijs € 55,- per uur.


Reflectie van een client

Ik kende Cornelia alleen van naam;  een kennis van mij volgde Healing Tao lessen bij haar.
Ik keek naar de website en heb wat gelezen over haar wat mij zeer aansprak. Bij het kiezen van iemand die een stukje met mijn levensprocessen meeloopt is het voor mij heel belangrijk dat ik me veilig voel. Cornelia luistert goed, geeft me indien nodig advies en haar oefeningen die we gezamenlijk doen maar ook via ingesproken bericht op de app; brengen mij dichter bij mezelf. (Helaas gaat het in mijn geval niet zonder slag en stoot). Vele lichamelijke ongemakken en ook de herkenning van oude patronen komen dan om de hoek kijken. Door  goed naar mijn lichaam te luisteren en de oefeningen te doen die me dichter bij mezelf brengen, dienen zich innerlijke antwoorden vanzelf aan. Ik ben ook bereidt de diepte op te zoeken wat regelmatig zeer confronterend is. Mijn ervaringen en leerprocessen neem ik dan mee naar het volgende consult.De maandelijkse bijeenkomsten brengen inzichten in mijn handelingen. Er ontstaat in mij nieuwe ruimte die uitnodigen om  veranderingen te verwelkomen. Tevens houdt het in dat ik in staat ben andere keuzes te maken op mijn weg die voor mij ligt. Ik ben dankbaar dat ik Cornelia op mijn Pad ben tegengekomen.

Brouwer 1961                                                                                                                                                                                                                                     Oktober 2019